Wkład filtrujący KFA ARMATURA Profine Lilac Medium 824-515-86

KFA ARMATURA
Liczba sztuk w opakowaniu
1
Przeznaczenie
Filtr do wody pod zlew
Właściwości
Działania bakteriostatyczne, Eliminuje niepożądany smak oraz zapach, Redukcja chloru, Redukuje wapno, Usuwanie zanieczyszczeń mechanicznych
Kolor
Fioletowy
Kod produktu
1057201
399,96
lub zamów telefonicznie 22 122 32 00

Wkład filtrujący KFA ARMATURA Profine Medium 824-515-86 Lilac dedykowany do kuchni prywatnych oraz gastronomii. Pozwala na poprawę smaku kawy. Wykonany z tworzywa ABS z blokiem węglowym, żywicą jonowymienną oraz jonami srebra. Eliminuje niepożądany smak oraz zapach, usuwa zanieczyszczenia mechaniczne, redukuje chlor oraz zmętnienie wody, zapewnia działania bakteriostatyczne, zmniejsza twardość wody redukując jony wapnia i magnezu, będące przyczyną powstawania kamienia. Żywotność filtra: 740 litrów dla wody twardej 15° dKH lub 6 miesięcy. Przepływ 1.5 l/min.

Rodzaj produktu Wkład filtrujący
Przeznaczenie Filtr do wody pod zlew
Kolor Fioletowy
Liczba sztuk w opakowaniu 1
Typ Węglowy
Właściwości Działania bakteriostatyczne, Eliminuje niepożądany smak oraz zapach, Redukcja chloru, Redukuje wapno, Usuwanie zanieczyszczeń mechanicznych
Gwarancja 12 miesięcy
Nazwa producenta/importera KFA ARMATURA

Prowadzisz firmę? Weź produkt w leasing

Poznaj i zaakceptuj ofertę
Uzupełnij dane i dokonaj wpłaty własnej
Podpisz umowę
Ciesz się zakupami
  • Decyzja leasingowa w 10 minut!
  • Wtedy, gdy tylko chcesz - pracujemy dla Ciebie 24 h/7
  • Wszystko załatwisz online
  • Bez żadnych dodatkowych wniosków ani dokumentów
  • Wprowadzisz zakup w koszty Twojej firmy
  • Dostępny również dla nowych firm

Nie ukrywamy żadnych dodatkowych kosztów za rozpatrzenie wniosku, ubezpieczenie itd.


Sam dostosujesz parametry leasingu do swoich potrzeb

- okres trwania leasingu 24, 30, 36, 42, 48 miesięcy

- opłata wstępna od 10 % do 40%

- opłata końcowa (wartość wykupu) od 20 % do 0.1 % - zależna od okresu trwania leasingu

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!