Zlewozmywak FRANKE Aton ANX 110-48 122.0204.649 Stalowy bez syfonu

FRANKE
Wymiary (głęb. x szer. ) [cm]
43 x 51
Typ
Komora gospodarcza
Wykonanie
Stal szlachetna
Kolor
Stalowy
Minimalna szerokość podbudowy
60 cm
Funkcje
Odporny na gwałtowne zmiany temperatur, Odporność na przebarwienia, Odporność na powstawanie plam, Możliwość montażu młynka do odpadów, Możliwość montażu dozownika, Ukryty przelew, Higieniczna powierzchnia, Odporność na promieniowanie ultrafioletowe
Kod produktu
419172
Minimalistyczna forma, ukryty przelewOdporny na wysokie temperatury i plamy
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
Twój adres email został dodany!
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później

Tutaj dowiesz się, jak chronimy Twoje dane.

Wymiary komory to: 48 x 40 x 18 cm. Komora posiada higieniczna powierzchnię oraz możliwość montażu dozownika i młynka do odpadów. Jest odporna na gwałtowne zmiany temperatur, promieniowanie UV, powstawanie plam i przebarwień. Nie traci koloru. Posiada Zawór zatyczkowy 3.5 cala. Minimalna szerokość podbudowy wynosi 60 cm.

Szerokość [cm] 51
Głębokość [cm] 43
Komora 1 480 x 400 x 180 mm
Głębokość komory 1 190 mm
Automatyczny korek Nie
Waga z opakowaniem [kg] 4.15
Bateria w zestawie Nie
Zlewozmywak odwracalny Nie
Funkcje dodatkowe Higieniczna powierzchnia, Możliwość montażu dozownika, Możliwość montażu młynka do odpadów, Odporność na powstawanie plam, Odporność na promieniowanie ultrafioletowe, Odporność na przebarwienia, Odporny na gwałtowne zmiany temperatur, Ukryty przelew
Kolor Stalowy
Liczba komór 1
Minimalna szerokość podbudowy 60 cm
Ociekacz Nie
Odpływ / zawór 3.5 cala
Otwór na baterię Nie
Syfon w zestawie Tak
Typ Komora gospodarcza
Seria Aton
Wycięcie 480 x 400 mm
Wykonanie Stal szlachetna
Kształt Kwadratowy
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 15 lat
Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
Nazwa producenta/importera FRANKE

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!