Nadziewarka do kiełbas BROWIN 311006 5 kg

Pojemność [kg]
5
Orientacja
Pionowa
Długość cylindra [cm]
22
Średnica cylindra [cm]
14.2
Maksymalna średnica otworu wyjściowego [cm]
3.5
Wyposażenie
2 x zacisk, 6 x plastikowy lejek, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Kod produktu
e1345182
439,99
Dostawa 5-7 dni
Dostawa 5-7 dni
lub zamów telefonicznie 22 122 32 00

Niezastąpiona w domowej produkcji wędlin - pionowa Nadziewarka marki BROWIN idealnie sprawdzi się podczas przygotowywania domowych kiełbas, wędlin, a także potraw z podrobów, których smak zachwyci Twoich bliskich!​ Cylinder nadziewarki wykonany jest ze stali nierdzewnej. W zestawie znajduje się również specjalnie zaprojektowany, odporny na zaginanie tłok zaopatrzony w odpowietrzacz. Nasz produkt cechuje nie tylko przemyślana konstrukcja, ale także przydatne akcesoria, a wśród nich, aż 6 lejków o różnych wymiarach, dzięki którym przygotujesz wędliny o średnicy od 14 mm, aż do 35 mm! Produkt jest niezwykle łatwy w konserwacji - przed każdym użyciem nadziewarkę należy dokładnie umyć, a następnie rozprowadzić na jej wewnętrznej powierzchni łyżeczkę oleju jadalnego co zapewni właściwą pracę tłoka i wydłuży żywotność urządzenia! Ze względu na pionowy układ cylindra, a także dużą pojemność - aż 5 kg mięsa, nadziewarka jest niezwykle wygodna w użyciu, a przy jej pomocy wykonasz jednorazowo solidną porcję ulubionej potrawy! Zestaw zawiera: 6 lejków w różnych rozmiarach: 14 mm, 18 mm, 21 mm, 25 mm, 29 mm, 35 mm, 2 zaciski umożliwiające przytwierdzenie nadziewarki do blatu, korbę, śrubę do przytwierdzenia korby. Wymiary: 26.4 x 34.5 x 57.5 cm.

Długość [cm] 26.4
Długość cylindra [cm] 22
Gwarancja 24 miesiące
Maksymalna średnica otworu wyjściowego [cm] 3.5
Orientacja Pionowa
Średnica cylindra [cm] 14.2
Wyposażenie 2 x zacisk, 6 x plastikowy lejek, Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Pojemność [kg] 5
Wykonanie Stal nierdzewna
Nazwa producenta/importera BROWIN

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!