Karma dla psa TROVET Renal and Oxalate Kurczak 400 g

TROVET
Typ
Mokra
Smak
Kurczak
Waga
400 g
Rozmiar chrupek [cm]
1
Skład podstawowy
Łosoś, Chlorki 0.23%, Fosfor 0.12%, Ginkgo biloba, Jajko, Kwas linolowy 1.6%, Magnez 0.01%, Potas 0.18%, Sód 0.1%, Świeży kurczak 45%, Wapń 0.2%, Świeże mięso drobiowe, Świeże mięso wieprzowe, Ryż, Groch, Pietruszka, Cytrynian potasu, Dekstroza, Minerały, Olej słonecznikowy, Otręby pszenne, Siemię lniane, Witamina A, Witamina E, Witaminy
Kod produktu
2007151
11,99

Cena jednostkowa:

3,00 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

w sobotę29.06.2024

lub zamów telefonicznie 22 122 32 00

Kompletna karma dietetyczna dla dorosłych psów na wsparcie czynności nerek w przypadku przewlekłej niewydolności nerek i redukcja tworzenia się kamieni szczawianowych. NISKA ZAWARTOŚĆ FOSFORU: Promuje optymalną czynność nerek. RÓWNOWAGA ELEKTROLITOWA: Optymalny stosunek minerałów wspomaga homeostazę elektrolitów u zwierzęt z problemami z nerkami. ZAPOBIEGANIE SZCZAWIANOM: Wybrane składniki pomagają w celu zmniejszenia tworzenia kryształów szczawianu wapnia. WSKAZANIA: Przewlekła niewydolność nerek. Kamica moczowa szczawianu wapnia (zapobiegawczo). Kamica moczowa cystyny (zapobiegawczo). Kamica moczowa moczanowa (zapobiegawczo).

Smak Kurczak
Typ Mokra
Opakowanie Puszka
Cechy Dietetyczna, Niska zawartość fosforu, Pełnowartościowe danie
Waga 400 g
Wielkość zwierzęcia Rasy duże, Rasy małe, Rasy miniaturowe, Rasy olbrzymie, Rasy średnie
Etap życia Dorosły
Rasa Wszystkie
Specjalne wymagania Niewydolność nerek, Układ moczowy
Skład podstawowy Łosoś, Chlorki 0.23%, Fosfor 0.12%, Ginkgo biloba, Jajko, Kwas linolowy 1.6%, Magnez 0.01%, Potas 0.18%, Sód 0.1%, Świeży kurczak 45%, Wapń 0.2%, Świeże mięso drobiowe, Świeże mięso wieprzowe, Ryż, Groch, Pietruszka, Cytrynian potasu, Dekstroza, Minerały, Olej słonecznikowy, Otręby pszenne, Siemię lniane, Witamina A, Witamina E, Witaminy
Główne źródło białka Kurczak
Weterynaryjna Nie
Rozmiar chrupek [cm] 1
Nazwa producenta/importera TROVET

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!