Maszynka do lodów STEBA IC 30

STEBA
Rodzaj
Maszynka do lodów
Moc [W]
9.5
Pojemność [l]
1.5
Czas przygotowania [min]
40
Funkcje
Funkcja mieszania, Funkcja zamrażania, Timer, Wyświetlacz
Cechy dodatkowe
Automatyczne wyłączanie, Możliwość dodawania składników podczas pracy
Kod produktu
278690
Cyfrowy timer z regulacją od 20 - 40 minutWyjmowany pojemnik z pokrywką
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
Twój adres email został dodany!
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później

Tutaj dowiesz się, jak chronimy Twoje dane.

Maszynka do lodów marki Steba. Za pomocą urządzenia Steba IC 30 przygotujesz pyszne lody i sorbet dopasowane do twojego indywidualnego smaku w 40 minut. Izolowana miska o pojemności 1.5 litra pozwala na przygotowanie maksymalnie 20 gałek lodów. Pokrywa z otworem z możliwością dokładania produktów podczas pracy urządzenia. Maszynka posiada wbudowany cyfrowy timer z regulacją od 20 - 40 minut. Zaletą jest wyjmowany pojemnik z pokrywką do przechowywania świeżych lodów w zamrażarce. Urządzenie Steba IC 30 jest łatwe w obsłudze i czyszczeniu, ponieważ części nadają się do mycia w zmywarce. Urządzenie Steba wyposażono w antypoślizgowe gumowe nóżki, które zapobiegają przemieszczaniu się urządzenia podczas pracy. Zaletą są niewielkie wymiary 24 x 20 x 20 cm i mała waga 2.9 kg.

Rodzaj Maszynka do lodów
Zasilanie Sieciowe
Moc [W] 9.5
Typ lodów Sorbet, Tradycyjne
Pojemność [l] 1.5
Czas przygotowania [min] 40
Funkcja mieszania Tak
Funkcja zamrażania Tak
Możliwość przygotowywania jogurtu Nie
Wyświetlacz Tak
Timer Tak
Konstrukcja Antypoślizgowe nóżki
Cechy dodatkowe Automatyczne wyłączanie, Możliwość dodawania składników podczas pracy
Kolor Srebrno-czarny
Szerokość [cm] 20
Wysokość [cm] 24
Głębokość [cm] 20
Waga [kg] 2.9
Gwarancja 24 miesiące
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Wyposażenie 1 x miarka
Instrukcja obsługi Pobierz
Nazwa producenta/importera STEBA

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!