Karma dla psa EUKANUBA Veterinary Diets Dermatosis FP Ryba Oceaniczna 5 kg

Typ
Sucha
Smak
Ryba oceaniczna
Waga
5 kg
Skład podstawowy
Sos rybny, Ziemniaki, Fruktooligosacharydy 0.5%, Mączka rybna, Minerały, Olej słonecznikowy, Suszone wysłodki buraczane 4%, Tłuszcz drobiowy
Liczba sztuk w opakowaniu
1
Kod produktu
540600
Produkt chwilowo niedostępny
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
Twój adres email został dodany!
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później

Tutaj dowiesz się, jak chronimy Twoje dane.

Karma EUKANUBA Veterinary Diets Dermatosis FP Fish & Potato (z rybą i ziemniakami) została opracowana jako wsparcie przy problemach skórnych psów i nadmiernej utracie sierści oraz w celu zmniejszenia nietolerancji składników i substancji odżywczych. Aby ograniczyć reakcje alergiczne skóry spowodowane nietolerancją pokarmową, w składzie karmy uwzględniono rybę jako źródła białka zwierzęcego oraz ziemniaki jako źródło węglowodanów. Specjalnie dobrane proporcje kwasów tłuszczowych Omega-6 i Omega-3 pozwalają kontrolować zmiany atopowe i stan zapalny na poziomie komórkowym. Z kolei prebiotyki FOS (fruktooligosacharydy) wspomagają prawidłową pracę przewodu pokarmowego. Badania kliniczne wykazały, że te prebiotyki pomagają utrzymać równowagę między pożytecznymi a potencjalnie patogennymi bakteriami. EUKANUBA Veterinary Diets Dermatosis FP dostarcza psu również witaminę E korzystną dla zdrowia układu odpornościowego.

Smak Ryba oceaniczna
Typ Sucha
Opakowanie Torebka strunowa
Cechy Niska zawartość tłuszczu
Waga 5 kg
Wielkość zwierzęcia Rasy duże, Rasy małe, Rasy średnie
Etap życia Dorosły
Rasa Wszystkie
Specjalne wymagania Alergie i nietolerancje pokarmowe, Odporność, Zdrowa skóra
Skład podstawowy Sos rybny, Ziemniaki, Fruktooligosacharydy 0.5%, Mączka rybna, Minerały, Olej słonecznikowy, Suszone wysłodki buraczane 4%, Tłuszcz drobiowy
Główne źródło białka Mączka rybna
Weterynaryjna Tak
Nazwa producenta/importera EUKANUBA

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!