Karma dla psa BRIT Mono Protein Indyk z ziemniakami 400 g

Typ
Mokra
Smak
Indyk z ziemniakami
Waga
400 g
Skład podstawowy
Indyk 70%, Ziemniaki 5%, Mąka grochowa 3%, Lignoceluloza 1%
Liczba sztuk w opakowaniu
1
Kod produktu
501417
7,49

Cena jednostkowa:

1,87 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

w poniedziałek15.07.2024

lub zamów telefonicznie 22 122 32 00
Pełnoporcjowa karma mokra dla psów dorosłych, odpowiednia dla psów z alergią i nietolerancją pokarmową. Bez soi. Bez glutenu. Bez GMO. Bez konserwantów i barwników. 100% jedno źródło białka zwierzęcego.
 
Brit Mono Protein Turkey & Sweet Potato zapewnia kompletne i zbilansowane żywienie z ograniczoną liczbą składników. Dzięki zastosowaniu jednego rodzaju białka zwierzęcego jest to odpowiednia karma do zmniejszenia ryzyka alergii i nietolerancji pokarmowej. Karmę należy podawać w temperaturze pokojowej. Dzienna dawka zależy od wieku, wielkości psa, stopnia jego aktywności i środowiska w którym przebywa. Podając karmę celem urozmaicenia i wzbogacenia smaku posiłków, należy odpowiednio zmniejszyć dzienną porcję karmy podstawowej. Należy zapewnić psu dostęp do miski świeżej wody. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu puszki należy przechowywać ją w lodówce.
 
SKŁAD:
-70% indyk (mięso, narządy)
-5% słodki ziemniak
-3% mąka grochowa
-1% lignoceluloza

SKŁADNIKI ODŻYWCZE:
-białko surowe 8%
-tłuszcz surowy 7%
-wilgotność 78%
-popiół surowy 2%
-włókno surowe 0,7%
-wapń 0,3%
-fosfor 0,2%
-sód 0,4%
Smak Indyk z ziemniakami
Typ Mokra
Opakowanie Puszka
Cechy Bez GMO, Bez sztucznych barwników i aromatów, Nie zawiera glutenu, Wysokie źródło białka, Zawiera zestaw witamin i składników mineralnych
Waga 400 g
Wielkość zwierzęcia Rasy duże, Rasy małe, Rasy miniaturowe, Rasy średnie
Etap życia Dorosły
Rasa Wszystkie
Specjalne wymagania Alergie i nietolerancje pokarmowe, Bez glutenu
Skład podstawowy Indyk 70%, Ziemniaki 5%, Mąka grochowa 3%, Lignoceluloza 1%
Główne źródło białka Indyk
Weterynaryjna Nie
Nazwa producenta/importera Brit

Zapisz się na nowości, okazje i promocje!
Zostaw nam swój adres email.

Zapisz się na newsletter!